Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele part
Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele parti.Se pun intr-o cratita 3-4 ling ulei,se adauga ceapa tocata si carnea data prin masina de tocat,se presara o lingura rasa de faina,se amesteca,apoi se adauga rosiile taiate si curatate de pelite si seminte,sare,piper si se amesteca din nou.Se lasa pe foc pana scade apa lasata de rosii,se adauga o ceasca cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa si carnea incepe a se rumeni.se adauga sosul alb,patrunjel verde tocat si se amesteca.Se pune intr-o cratita un strat de vinete prajite,un strat din compozitia de carne si tot asa alternativ pana se termina vinetele si carnea.deasupra trebuie sa se termine cu un strat de vinete.
cum doresti mai caldut mai rece.Pofta buna
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti