Budinca de cartofi cu varza calita

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii potrivite. Varza acra se lasa doua ore la desarat in apa, apoi se scurge, se taie marunt si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 varza acra
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii potrivite. Varza acra se lasa doua ore la desarat in apa, apoi se scurge, se taie marunt si se caleste in trei linguri de ulei, amestecind mereu. Orezul, spalat si scurs, se caleste putin in restul de ulei. Se adauga cite putina apa clocotita si piperul, amestecind continuu pina se inmoaie. Intr-o cratita bine unsa se asaza un strat de felii de cartofi, un strat de varza acra si la urma pilaful de orez

netezit cu cutitul. Deasupra, se toarna oul batut si se da la cuptor ½ ora.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...