Budinca de castane cu frisca

Amestecati piureul de castane cu untul topit, 125g zahar si 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnati amestecul in 4 c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piure de castane
  • 200g unt
  • 100ml lapte
  • 300g zahar
  • 3 linguri pesmet
  • 3 oua
  • 250ml frisca

Mod de preparare

Amestecati piureul de castane cu untul topit, 125g zahar si 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnati amestecul in 4 castroane unse cu unt si tapetate cu pesmet amestecat cu zahar. Puneti castroanele la bain-marie si coaceti budincile la cuptor, la foc potrivit.

Lasati budincile la racit dupa ce s-au copt si puneti-le la frigider pentru 2 ore. Rastumati-le apoi pe farfurioare.

Se orneaza cu frisca.

Alte retete recomandate:

Cornulete cu nuca

Ciocolata de casa

Tarta cu caise

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa