Budinca de castane cu frisca

Amestecati piureul de castane cu untul topit, 125g zahar si 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnati amestecul in 4 c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piure de castane
  • 200g unt
  • 100ml lapte
  • 300g zahar
  • 3 linguri pesmet
  • 3 oua
  • 250ml frisca

Mod de preparare

Amestecati piureul de castane cu untul topit, 125g zahar si 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile batute spuma. Turnati amestecul in 4 castroane unse cu unt si tapetate cu pesmet amestecat cu zahar. Puneti castroanele la bain-marie si coaceti budincile la cuptor, la foc potrivit.

Lasati budincile la racit dupa ce s-au copt si puneti-le la frigider pentru 2 ore. Rastumati-le apoi pe farfurioare.

Se orneaza cu frisca.

Alte retete recomandate:

Cornulete cu nuca

Ciocolata de casa

Tarta cu caise

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...