Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga untul inmuiat, amestecand bine. Albusurile se bat spuma cu un pr
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga untul inmuiat, amestecand bine. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga coaja rasa de lamaie.
Se pune la topit ciocolata rupta in bucati, intr-un vas la bain-marie. Se adauga laptele si faina putin cate putin, amestecand bine, pana cand crema se ingroasa.
Crema de ciocolata si lapte se lasa la racit, apoi se incorporeaza galbenusurile. Se amesteca bine cu albusurile batute si se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce forma la cuptor la foc mic.
Se serveste calda, ornata cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa