Budinca de ciocolata made by Jamila Cuisine

• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra• adaugati uleiul si praful de

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru untul de arahide
  • arahide prajite si nesarate - 230g
  • ulei 3 linguri
  • un praf de sare
  • pentru budinca
  • avocado 2 buc
  • lapte 200 ml
  • banana 1 buc
  • cacao 50g
  • miere 2 linguri
  • unt de arahide 2 linguri mari

Mod de preparare

• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra
• adaugati uleiul si praful de sare peste pudra de arahide si mixati pana cand se formeaza un unt de arahide cremos
• turnati untul de arahide intr-un bol si lasati-l la frigider cateva ore pentru a se intari
• turnati laptele, mierea, pudra de cacao si 2 linguri mari din untul de arahide preparat anterior in blender Oster Classic Chrome
• adaugati avocado si banana si mixati toate ingredientele pana cand devin o budinca cremoasa
• dupa preferinta, puteti sa mai adaugati miere

Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/budinca-de-ciocolata-cu-unt-de-arahide/ 

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii