budinca de ciuperci

Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg ciuperci
  • 150 g unt
  • 5 oua
  • 200 g smantana groasa
  • 50 g faina.o lingura pesmet

Mod de preparare

Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5 galbenusuri, se adauga smantana, pesmetul,faina,ciupercile prajite si se amesteca totul cu 5 albusuri batute spuma tare.Se pune compozitia intr-o forma unsa cu 20g unt, cu pesmet si se fierbe in baie de apa o ora, acoperita cu capac, la cuptor.
Caldut

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa