Budinca de clatite cu smintina

Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • ¼ litru lapte
  • vanilie; Crema: 1 galbenus
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • 100 gr. smintina

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se prepara clatite prajite numai pe o parte. Se face crema. Se freaca galbenusul cu zaharul si faina apoi cu smintina. Se unge fiecare clatita si se stringe in patru, se asaza in forma si se mai toarna deasupra un rest din compozitia de crema sau numai citeva linguri de smintina. Se coc la foc potrivit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...