Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,f
Se fierbe conopida si se lasa sa se scurga bine pe stecatoare.S e freaca galbenusurile cu untul proaspat,se adauga sunca taiata in bucatele,smantana,faina,branza si conopida sfaramata. Se amesteaca totul,se adauga albusurile batuet spuma tare,se adauga sare si se amesteca foarte usor. Se unge o forma incasabila cu unt,se presara cu pesmet,se toarna compozitia in ea si se introduce in cuptor incins,apoi se face focul mic. Se coace pana se rumeneste.
dupa preferinta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa