Se inmoaie feliile de cozonac in amestecul de vin si suc de fructe. Se asaza 4 felii pe fundul unui vas uns cu unt. Se asaza deasupra feliile de mere,
Se inmoaie feliile de cozonac in amestecul de vin si suc de fructe. Se asaza 4 felii pe fundul unui vas uns cu unt. Se asaza deasupra feliile de mere, presarate cu nuci, zahar si scortisoara, apoi alte felii de cozonac, mere, condimente, iar deasupra ultimele felii de cozonac. Peste acestea se toarna sucul de fructe cu vinul si se introduce tava in cuptor, la copt.
Se serveste cu smantana batuta cu zahar.
Am preparat acest cus-cus cu dorinta de a mai schimba putin garnitura de langa friptura de pui. Am avut emotii, nestiind daca...
Garnitura de cus-cus cu friptura de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj