Budinca de fructe

Se fierb fructele (mere, pere sau piersici etc), cu 150 gr. zahar si putina apa pina scad. Se asaza intr-un vas special care merge la cuptor. Se toarn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fructe
  • 150 gr. zahar
  • 3 albusuri
  • 3-4 linguri zahar

Mod de preparare

Se fierb fructele (mere, pere sau piersici etc), cu 150 gr. zahar si putina apa pina scad. Se asaza intr-un vas special care merge la cuptor. Se toarna deasupra 2-3 albusuri batute spuma cu 3-4 linguri de zahar si se rumeneste la cuptor Se poate garnisi cu fructe din dulceata si frisca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...