Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina. Intr-un vas se amesteca p
Se freaca untul crema cu zaharul intr-un castron. Se adauga galbenusurile si se amesteca totul pentru a obtine o crema fina. Intr-un vas se amesteca pesmetul cu drojdia, scortisoara si miezul de nuca maruntit. Se inglobeaza amestecul in crema de unt cu galbenusuri si se obtine un aluat moale. Se taie marunt caisele, smochinele si se pun in aluat. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in aluat. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia si se baga la cuptor pentru 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete de dulciuri:
Tort de inghetata cu zmeura
Prajitura cu capsuni si frisca
Placinta cu visine
Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri