Budinca de gris

Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 2cesti gris
  • sare
  • boabe de visine fara samburi
  • portocale din dulceata
  • 750ml lapte
  • 20g unt
  • zahar
  • 1/2 baton vanilie

Mod de preparare

Se bat spuma tare3albusuri,se adauga in ploaie grisul si se bate mereu;se introduc galbenusurile cate unul,pe rand,si se bate bine compozitia,apoi se adauga sare,boabe de visine si coji de portocale din dulceata si se amesteca usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se pune in cuptor sa se coaca.Cand s-a copt se toarna peste budinca 750ml lapte fierbinte in care s-a adaugat zahar dupa gust si vanilie.Se lasa inca putin in cuptor sa patrunda bine laptele,iar deasupra se toarna un strat subtire de zahar ars.
Cand se raceste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii