Se unge o forma de chec si se presara cu zahar. Se da in fiert laptele cu zahar vanilat, se adauga grisul si se fierbe. Se toarna apoi intr-un castron
Se unge o forma de chec si se presara cu zahar. Se da in fiert laptele cu zahar vanilat, se adauga grisul si se fierbe. Se toarna apoi intr-un castron si se amesteca cu stafidele, fructele glasate si galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu 70 g zahar si se incorporeaza in amestec. Se toarna in forma de chec si se coace 45 min in bain-marie. Fructele rosii se dau in fiert cu 40 g zahar, se adauga zmeurata. Amidonul sau faina se amesteca cu o lingura de apa si se ingroasa cu el sosul de fructe.
Se servesc felii de budinca cu sos din belsug.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti