Se pune la fiert apa cu vinul, zaharul si vanilia. Cind da in clocot se adauga grisul presarat si se amesteca mereu pina fierbe. Se ia de pe foc, se a
Se pune la fiert apa cu vinul, zaharul si vanilia. Cind da in clocot se adauga grisul presarat si se amesteca mereu pina fierbe. Se ia de pe foc, se adauga galbenusurile pe rind cite unul amestecind mereu, apoi albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se acopera bine forma si se fierbe in baie de apa, cca ¾ ora.
Se serveste cu sirop de fructe
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti