Stafidele se curata, se acopera cu apa, se fierb un minut si se lasa sa se raceasca in apa de fiert. Budinca se prepara conform indicatiilor de pe pac
Stafidele se curata, se acopera cu apa, se fierb un minut si se lasa sa se raceasca in apa de fiert. Budinca se prepara conform indicatiilor de pe pachet, cand inca este calda, se adauga stafidele, coaja si zeama de lamaie, precum si macul, se amesteca bine. Se toarna in 4 cesti adecvate, se raceste si se pune la frigider sa se intareasca.
Pentru sos, se amesteca putina pudra de budinca cu lapte, se pune intr-o cratita mica si se tine pe foc pana se ingroasa. Se adauga zaharul vanilat si marmelada de caise. Se lasa la racit. Se amesteca din cand in cand sa nu faca crusta. Budinca racita se rastorna pe farfurioare si se pune de jur-imprejur sos de vanilie.
Se poate servi cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii