Se freaca untul cu zaharul, vanilia si galbenusurile puse pe rand. Se obtine o crema spumoasa. Macul pisat se fierbe cateva minute in lapte si se ames
Se freaca untul cu zaharul, vanilia si galbenusurile puse pe rand. Se obtine o crema spumoasa. Macul pisat se fierbe cateva minute in lapte si se amesteca cu pesmetul si nucile. Se inglobeaza albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 50 de minute.
Se serveste calda, cu sirop de fructe din dulceata.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Papanasi fierti
Tort diplomat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa