Se pune intr-un vas apa cu putina sare,pe foc,si cand da in clocot se toarna malaiul,se introduce o ceapa curatata,tocata si patrunjelul tocat foarte
Se pune intr-un vas apa cu putina sare,pe foc,si cand da in clocot se toarna malaiul,se introduce o ceapa curatata,tocata si patrunjelul tocat foarte marunt.Se amesteca pana devine ca o mamaliguta.Se aseaza vasul intr-o cratita cu apa in clocot si se lasa sa fiarba timp de o ora.Ciupercile se spala bine si se taie feliutele.Se pune unt intr-o cratita,se adauga ciupercile,se stropesc cu lamaie si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,pana scade apa lasata de ciuperci.Se introduce faina,2 cepe si patrunjelul tacate,se toarna jumatate de ceasca cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba.
Se rastoarna budinca de malai pe o farfurie mai mare si deasupra se asaza ciupercile peste care se toarna sosul de rosii fierbinte.
Este prajitura din caietul cu retete, era preferata sotiei mele si o facea foarte des. Am facut-o si eu dupa 15 ani. Este...
Desert prajitura trei culoriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura