Malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul, se pun intr-un castron. Se amesteca cu lingura, adaugind cite putin sifon. Dupa ce s-a pus tot
Malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul, se pun intr-un castron. Se amesteca cu lingura, adaugind cite putin sifon. Dupa ce s-a pus tot sifonul se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, apoi se amesteca din nou si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu faina. Se coace la cuptor la foc potrivit. In compozitie se pot amesteca fructe din dulceata sau bucatele de rahat Se serveste taiata in bucati presarate cu zahar vanilat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii