Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu foarte proaspata, se inmoaie in unt topit si se as
Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri. La fel se taie felii subtiri si piinea alba, nu foarte proaspata, se inmoaie in unt topit si se aseaza intr-o forma unsa cu unt, alternind un rind de piine si un rind de mere (rindul de sus trebuie sa fie de piine). Fiecare rind de mere se presara cu scortisoara pisata. In acelasi timp, se freaca ouale cu zahar, se adauga laptele si se toarna peste budinca. Se pune la copt in cuptor, la foc potrivit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii