Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se t
Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se trec prin razatoare si se amesteca la crema. Se adauga nucile macinate, cuisoarele si scortisoara. In final se adauga spuma batuta din albusuri. Crema se pune in boluri de budinca tapetate cu zahar granulat sau pesmet. Se pun pe tava, se adauga apa incat sa ajunga pana la jumatatea bolurilor, apoi se introduc in cuptor, la aprox. 150 de grade, si se lasa cca 40 de minute la aburi.
Se serveste cu un sos obtinut din vin rosu.
Alte dulciuri retete
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Prajitura cu capsuni
Ideea am preluat-o de la Bya, numai ca eu am ales sa marinez carnea in bere, apoi am preparat-o la cuptor. A iesit foarte...
Friptura din carne de porc, macerata in bere neagraIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa