Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si s
Se opareste nuca rasnita cu laptele si vanilia. Se amesteca compozitia cu faina, se adauga zaharul si galbenusurile. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in amestecul de mai sus. Se obtine o pasta groasa care se pune intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu zahar. Forma se pune in bain-marie, in cuptorul fierbinte, timp de 45 de minute.
Se serveste calda cu crema de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Papanasi fierti
Tiramisu
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa