Se fierbe laptele cu vanilia iar cand clocoteste, se pune orezul spalat si se lasa sa fiarba, amestecand mereu. Cand orezul a absorbit laptele, se pu
Se fierbe laptele cu vanilia iar cand clocoteste, se pune orezul spalat si se lasa sa fiarba, amestecand mereu. Cand orezul a absorbit laptele, se pune zaharul, se amesteca si se lasa la racit. In orezul rece se inglobeaza galbenusurile pe rand si albusul batut spuma. Intr-o oala se arde zaharul pentru caramel, se rasuceste oala ca sa se imbrace in zahar ars si se lasa la racit. Se pune amestecul de orez in oala si se coace in bain-marie, in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se serveste cu sosul lasat de budinca si se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Papanasi fierti
Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj