Se curata cateva mere frumoase de coaja, se taie felii subtiri, se presara cu zahar si se tin asa o jumatate de ora. Se fierbe orezul ca pentru orez c
Se curata cateva mere frumoase de coaja, se taie felii subtiri, se presara cu zahar si se tin asa o jumatate de ora. Se fierbe orezul ca pentru orez cu lapte cu o lingura mai mult de zahar, adaugand unt proaspat cat o nuca. Se lasa sa se racoreasca. Se adauga 3 galbenusuri si 3 albusuri facute spuma. Se unge o forma bine cu unt, se presara pesmet. Se pune un rand de orez, unul de mere si asa mai departe, pana ce totul e asezat in forma. Se coace la cuptor cam o ora. Se lasa zece minute deoparte, se rastoarna.
Se serveste cu sirop de fructe sau sos de vin.
Astazi va prezint Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari. Sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, lapte,...
Reteta de pogaci ardelenesti cu jumariIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.