Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, lasind sa se scurga bine. Intre timp se freaca untul cu zaharul, se adauga
Se fierbe orezul in apa putin sarata, se strecoara si se spala in apa rece, lasind sa se scurga bine. Intre timp se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, vanilia, orezul scurs, sarea si coaja de lamiie, stafidele si albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor lasind sa se rumeneasca. Se prepara sosul de vin si dupa ce s-a racit se toarna deasupra si se serveste.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii