Budinca de parmezan

Se freaca untul cu lingura de lemn pana se face spuma,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine,apoi branza,faina,pesmetul si se amesteca toat

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 80 g unt
  • 5 ling smantana
  • sare
  • 6 ling parmezan ras
  • 6 linguri faina
  • 2 ling pesmet

Mod de preparare

Se freaca untul cu lingura de lemn pana se face spuma,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine,apoi branza,faina,pesmetul si se amesteca toate;se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia in ea si se introduce la cuptor sa se coaca la foc domol.
dupa preferinta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca