Budinca de paste cu branza de vaci este o siguranta o reteta culinara ce va aduce aminte de copilare. Cu stafide imbibate in rom si crema de branza vanilata, este un desert minunat.
Inmoaie stafidele in romul amestecat cu scortisoara si sucul de portocala pentru 1 ora. Fierbe pastele dupa indicatiile de pe pachet si scurge-le de apa.
Amesteca cele doua tipuri de branza impreuna cu amidonul, zaharul, zaharul vanilat, smantana si zeama de lamaie pana obtii un amestec omogen. Adauga apoi stafidele hidratate si scurse si amesteca.
Adauga si pastele acestui compozitiei de branza si amesteca. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna compozitia si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand budinca se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Aceasta reteta de budinca a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes.
Lasa budinca de paste si branza de vaci sa se raceasca complet, pudreaza cu zahar si serveste-o felii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii