Aceasta budinca este foarte delicioasa. Pentru un gust mai aromat se adauga aroma de vanilie.
Aceasta budinca este foarte delicioasa. Pentru un gust mai aromat se adauga aroma de vanilie. Painea toast felii se unge cu unt si se taie in felii mai mici. Se asaza in strat intr-o forma de cuptor si se presara fructele si stafidele. Separat, se bat albusurile impreuna cu zaharul praf si se aduga esenta si laptele. Totul se toarna peste piine. Se da la cuptor la foc potrivit cam 40 minute.
Se serveste cald, langa cacao, ciocolata fiebinte, ceai
Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina...
SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLAOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj