Daca vrei sa servesti aperitive rapide, pregateste budinca de piine cu mere. Pentru aceasta reteta ai nevoie de paine, mere, oua si lapte.
Daca vrei sa servesti aperitive rapide, pregateste budinca de piine cu mere. Pentru aceasta reteta ai nevoie de paine, mere, oua si lapte. Se moaie franzela in lapte si se stoarce; se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, miezul de franzela, scortisoara si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamiie si se amesteca usor. In forma unsa si presarata cu pesmet se pune un strat din aceasta compozitie, un rand de mere curatate si taiate felii. Se coace la foc potrivit.
Se serveste cu sos de vin.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti