Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coa
Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coaja de lamaie. Se amesteca totul bine si la urma se adauga cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara faina si se coace o ora in cuptor la bain-marie. Se rastoarna, se serveste cu sos de ciocolata.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti