Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coa
Se freaca 6 galbenusuri cu 100 grame zahar si o bucata de vanilie, se adauga 4 linguri de faina, apoi 2 cesti de smantana, un praf de sare, putina coaja de lamaie. Se amesteca totul bine si la urma se adauga cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara faina si se coace o ora in cuptor la bain-marie. Se rastoarna, se serveste cu sos de ciocolata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii