Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou
Se pune sa se topeasca la foc 100 g zahar cu o jumatate ceasca de lapte. Cand e fierbinte, se adauga 100 g unt proaspat. Se freaca 4 galbenusuri de ou cu 4 linguri de faina, se adauga laptele si scortisoara, smochinele, migdalele si la urma cele 4 albusuri spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt. Se fierbe o ora, apoi se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe.
Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)
Fursecuri cu cacao si bananeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj