Budinca de varza II

Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune p

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza dulce de un kg
  • 3 ling pesmet
  • 3 ling smantana
  • 3 linh unt topit
  • o ling marar tocat
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 20 g unt

Mod de preparare

Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune pe strecatoare sa se scurga bine,apoi se toaca marunt si se amesteca cu 3 ling de unt topit,cu mararul,pesmetul,smantana si cu ouale intregi.Se amesteca bine totul si se aseaza in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.Se presara pesmet si deasupra budincii si se introduce in cuptor sa se coaca.
Este buna servita calda sau rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii