Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune p
Se curata varza de primele foi,se taie in sferturi,se pune in apa care fierbe si se lasa sa dea cateva clocote.Se scoate cu lingura cu gauri,se pune pe strecatoare sa se scurga bine,apoi se toaca marunt si se amesteca cu 3 ling de unt topit,cu mararul,pesmetul,smantana si cu ouale intregi.Se amesteca bine totul si se aseaza in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.Se presara pesmet si deasupra budincii si se introduce in cuptor sa se coaca.
Este buna servita calda sau rece.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti