Budinca de vin ornata cu frisca

Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pina se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt s

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr. zahar
  • 3 oua
  • 70 gr. pesmet
  • 1 paharel vin rosu
  • 1 bucatica scortisoara
  • 250 gr. frisca
  • 25 gr. unt

Mod de preparare

Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pina se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet. Dupa ce se scoate din cuptor, se toarna pe deasupra vinul fiert cu zaharul ramas si cu scortisoara.


Se garniseste cu frisca

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert orez cu lapte si jeleu de cirese

Chiar daca e simplu de facut, e un deliciu total. :X Iti vine sa mananci doar tu, fara sa imparti cu altii! :D :))

Desert orez cu lapte si jeleu de cirese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni