Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pes
Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora. Se pun apoi migdalele pisate si pesmetul. Se amesteca bine si se adauga visinele curatate de samburi. La urma se pun si albusurile batute spuma tare. Se unge forma de budinca cu unt si se presara cu zahar, apoi se toarna compozitia si se pune la copt timp de 60 de minute.
Dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Chec cu visine
Inghetata de visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa