Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, p
Se zdrobeste zmeura si se stoarce prin tifon pentru a obtine 600 ml de suc. Sucul obtinut se fierbe cu zaharul pana se leaga. Se freaca untul bine, pana devine spumos, se adauga migdalele pisate, painea inmuiata in lapte si stoarsa bine si 3 galbenusuri si se amesteca cu siropul. Se inglobeaza 7 albusuri batute spuma. Se toarna compozitia in forma unsa cu unt, presarata cu pesmet si se coace la foc mic timp de 45 de minute.
Se poate servi cu frisca sau cu inghetata.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Prajitura cu zmeura
Tarta cu zmeura si branza dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa