Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie. Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste. Se frea
Se pune intr-un vas laptele la fiert si, cand clocoteste, se da drumul grisului in ploaie.
Se lasa grisul la fiert 15 minute, apoi se raceste.
Se freaca untul cu zaharul si galbenusul si se amesteca cu grisul rece.
La sfarsit se adauga albusul batut spuma si vanilia.
Se pune budinca intr-un vas din sticla termorezistenta tapetat si se fierbe in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute.
Se serveste calda sau rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de mere
Prajitura cu visine congelate
Tarta cu caise
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti