Budinca din malai

Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenus

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar malai
  • 1 pahar faina
  • 3 iaurturi mici
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • sare
  • 5 linguri zahar
  • 1 varf de cutit bicarbonat sau 1 plic praf de copt
  • 50 gr unt sau 2 linguri cu smantana

Mod de preparare

Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand usor. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna compozitia in aceasta. Se coace budinca la cuptor cateva minute.
Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Gogosi pufoase

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...