Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenus
Se amesteca malaiul cu faina, branza de vaci, untul, sare, zaharul si iaurturile. Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, amestecand usor. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet si se toarna compozitia in aceasta. Se coace budinca la cuptor cateva minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Gogosi pufoase
Am pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...
Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si EfiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj