Budinca dulce de macaroane

Budinca de macaroane la cuptor cu branza dulce de vaci este o reteta simplu de preparat, dar delicioasa. Coaja de lamaie ofera o aroma proaspata acestei retete de budinca cu branza de vaci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de macaroane
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • coaja de lamaie
  • 200 g zahar
  • 5 oua

Mod de preparare

Fierbem pastele dupa timpul indicat pe pachet (eu le-am fiert al dente)dupa care le trecem pe sub un jet de apa rece.
Amestecam branza cu ouale batute, crema de branza, zaharul si coaja rasa de lamaie.
Adaugam pastele si amestecam bine.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam deasupra bucatele de ciocolata.

Eu am mai batut 2 oua cu putin zahar si am turnat deasupra. Am dat tava la cuptor pana ce budinca s-a rumenit frumos.


Servim budinca dulce de macaroane dupa ce s-a racit daca dorim sa o taiem felii.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...