Budinca in culori

Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia si se imparte in 3 recipiente.O treime din lapte se fierbe cu zeama de fructe amestecat cu 1 lingura de faina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 150 gr zahar
  • 3
  • 5 linguri faina
  • 2 galbenusuri
  • 100 l suc de zmeura
  • 1 lingura cacao
  • 200 gr frisca
  • 3 linguri zmeura sau visine
  • vanilie

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu zaharul si vanilia si se imparte in 3 recipiente.O treime din lapte se fierbe cu zeama de fructe amestecat cu 1 lingura de faina. Se amesteca mereu si se obtine o crema legata. Se pune crema intr-un castron si se lasa la racit. Se presara cu fructe proaspete. A doua treime de lapte se fierbe cu o lingura de faina si una de cacao si se obtine o crema care se pune peste cea de fructe. Se presara fructe proaspete. A treia cantitate de lapte se toarna peste galbenusurile frecate cu putina faina si se fierbe pana se ingroasa. Se toarna peste crema de cacao.

Dupa ce s-a racit, se pune deasupra un strat de fructe proaspete si un strat de frisca. Alte retete de dulciuri:

Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie

Portocale umplute

Spuma de capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...