Budinca rece de gris

Se fierbe grisul in lapte,se adauga zaharul si vanilia si se amesteca lasand sa mai fiarba putin.Se dizolva gelatina in putina apa calda si se amestec

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 pahar gris
  • 3/4 l lapte
  • un pahar zahar
  • 3 foi gelatina
  • 3oua
  • 100g fructe zaharisite
  • 1/2 baton vanilie

Mod de preparare

Se fierbe grisul in lapte,se adauga zaharul si vanilia si se amesteca lasand sa mai fiarba putin.Se dizolva gelatina in putina apa calda si se amesteca usor in gris.Se uda un vas rotund cu apa rece si se rastoarna grisul in el,apoi se lasa la rece.Cand se serveste,se rastoarna pe un platou si se garniseste cu fructe zaharisite,cu fructe din dulceata sau cu fructe proaspete:caise,capsuni.
rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca