Orezul se spala bine si se lasa putin la inmuiat in apa clocotita, intre timp se curata merele de coaja si samburi, se taie felii. Intre timp se preg
Orezul se spala bine si se lasa putin la inmuiat in apa clocotita, intre timp se curata merele de coaja si samburi, se taie felii.
Intre timp se pregateste un vas termorezistent, se unge cu unt (daca vreti de post, se poate folosi margarina) se pune orezul, se pune zahar dupa gustul fiecaruia,eu pun 3-4 linguri, printre orez se pun bucatele de unt, se pun merele deasupra si scortisoara, apoi se adauga cele 3 cani de apa (se poate folosi si lapte in loc de apa) si se da la cuptor pana bobul de orez este fiert, ea se va rumeni deasupra si este gata.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa