Se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si 75 gr.unt. Se amesteca biscuitii pisati cu ciocolata rasa. Se adauga laptele fierbinte, putin cite putin, ame
Se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si 75 gr.unt. Se amesteca biscuitii pisati cu ciocolata rasa. Se adauga laptele fierbinte, putin cite putin, amestecind bine tot timpul. Se pun la fiert impreuna pina ce se omogenizeaza bine. Se lasa sa se raceasca. Se adauga galbenusurile unul cite unul, se amesteca bine si se bat albusurile spuma tare. Se toarna compozitia in forme mici unse cu unt. Se fierb pe baia de apa, acoperite 1 ½ ora. Dupa ce se racesc se garnisesc cu frisca batuta. Se poate face si o singura budinca care se fierbe 2 ore.
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe Pavlova este un dulce deosebit creat in cinstea balerinei Anna Pavlova....
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.