Budincute de ciocolata

Se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si 75 gr.unt. Se amesteca biscuitii pisati cu ciocolata rasa. Se adauga laptele fierbinte, putin cite putin, ame

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 100 gr. ciocolata
  • 200 gr. zahar
  • 150 gr. unt
  • 100 gr. biscuiti pisati
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • frisca

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu zaharul, vanilia si 75 gr.unt. Se amesteca biscuitii pisati cu ciocolata rasa. Se adauga laptele fierbinte, putin cite putin, amestecind bine tot timpul. Se pun la fiert impreuna pina ce se omogenizeaza bine. Se lasa sa se raceasca. Se adauga galbenusurile unul cite unul, se amesteca bine si se bat albusurile spuma tare. Se toarna compozitia in forme mici unse cu unt. Se fierb pe baia de apa, acoperite 1 ½ ora. Dupa ce se racesc se garnisesc cu frisca batuta. Se poate face si o singura budinca care se fierbe 2 ore.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...