caramelina

se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos. intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200gr nuca de cocos
  • 1 cana si 20linguri zahar
  • 1 kg lapte

Mod de preparare

se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos.

intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza cu zaharul topit cratita in care se pune compozitia de tort si se da la cuptor

cand este copt se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,cand este aproape rece , se rastoarna intr-o tava inalta

iar desupra se pune frisca batuta si se orneaza

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa