se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos. intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza
se bate spuma albusele cu 20 linguri zahar, se adauga galbenusele,laptele si nuca de cocos.
intr-o cratita se topeste o cana de zahar si se tapeteaza cu zaharul topit cratita in care se pune compozitia de tort si se da la cuptor
cand este copt se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,cand este aproape rece , se rastoarna intr-o tava inalta
iar desupra se pune frisca batuta si se orneaza
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii