Cheesecake rapid

1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii. 2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua mari (numai galbenusurile)
  • 4 linguri branza de vaci
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana mai tare
  • 2-3 linguri zahar
  • 3-4 linguri pesmet
  • 1 lingurita de unt
  • vanilie
  • aroma de lamaie

Mod de preparare

1. Se unge o tava (rotunda) cu unt si se presara mult pesmet atat pe fund cat si pe peretii tavii.

2. Se bat cu mizerul intai galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana, branza de vaci si faina, pe rand, continuand sa se amestece bine.

3. Se toarna amestecul cu grija in tava si se coace la foc mic apoi ceva mai mare pana cand se rumeneste, dar nu foarte mult. Prajitura aceasta nu trebuie sa iasa foarte tare, ea se aseamana cu o pasca fara aluatul de cozonac.
1. Se bate frisca si se decoreaza cu frisca si cu fructe proaspete dupa dorinta.

2. Se decoreaza cu fructe din compot, sau fructe prospete, dupa gust.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...