1.5 l lapte se pun la fiert cu 5 linguri zahar si zaharul vanilat. Se freaca cele 5 galbenusuri cu 5 linguri de zahar, se adauga budinca si se omogeni
1.5 l lapte se pun la fiert cu 5 linguri zahar si zaharul vanilat. Se freaca cele 5 galbenusuri cu 5 linguri de zahar, se adauga budinca si se omogenizeaza cu 300 ml. lapte. Cand fierbe laptele se adauga compozitia cu budinca si se lasa la fiert la foc mic. Intre timp albusurile (5) se bat spuma tare cu 5 ling.de zahar. Cand s-a intarit crema care fierbe,se ia de pe foc si se amesteca cu albusurile. Crema trebuie sa fie calda. Se tapeteaza fundul unei tavi cu biscuiti, se toarna crema, dupa care se acopera cu un strat de biscuit. Se da la rece cel putin 4 ore.
Cremesul se va putea taia foarte usor, dupa forma biscuitilor.
Cu frisca, sau topping de fructe.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii