Acest desert cu lemon curd si bezea se prepara incredibil de usor, dar se potriveste de minune la orice moment festiv sau de sarbatoare.
In primul rand prepara crema de lamaie dupa indicatiile din reteta, dar adauga si semintele de la pastaia de vanilie. Toarna crema astfel obtinuta in forme individuale potrivite pentru cuptor.
Bate albusurile spuma, si apoi adauga cate o lingura de zaha, mixeaza bine dupa fiecare, pana cand l-ai terminat pe tot.
Pune cu ajutorul unui pos sau al unei linguri, bezea deasupra cremei. Da formele cu crema de lamaie la cuptor la 180 de grade, intr-o tava pentru 10-15 minute, pana cand bezeaua s-a "bronzat".
Crema de lamaie cu bezea se serveste calduta. Este delicioasa si practica, servindu-se in forme individuale.
Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian StyleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj