Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua, se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si
Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua,
se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si pudra de cacao si 1/3 din cantitate se pune peste piersici. Procedeul se repeta inca o data. Ultimul rand trebuie sa fie de piscot care se acopera cu smantana ramasa. (Se poate prepara si cu alte fructe). Se tine la frigider cel putin o zi.
Alte dulciuri recomandate
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti