Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua, se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si
Piscotul se asaza pe un platou pe un rand, se acopera cu piersici taiate in doua,
se stropesc cu sirop din compot. Smantana se amesteca cu zahar si pudra de cacao si 1/3 din cantitate se pune peste piersici. Procedeul se repeta inca o data. Ultimul rand trebuie sa fie de piscot care se acopera cu smantana ramasa. (Se poate prepara si cu alte fructe). Se tine la frigider cel putin o zi.
Alte dulciuri recomandate
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj