In laptele caldut dizolvam zaharul vanilat. Amestecam faina cu zaharul. Cele doua oua le mixam rapid cu laptele. Le adaugam la amestecul de faina cu
In laptele caldut dizolvam zaharul vanilat. Amestecam faina cu zaharul.
Cele doua oua le mixam rapid cu laptele.
Le adaugam la amestecul de faina cu zahar.A venit randul si untului topit.
Prunele uscate le asezam in tava (eu am folosit o tava de silicon) unsa cu unt, eventual prunele le infainati ca sa nu riscati sa se lipeasca de tava.
Turnam peste prune toata compozitia. Dam la cuptorul preincalzit 180 grade pentru 40 -45 de minute (depinde de cuptor) .
Se serveste cu frisca sau inghetata sau iarna langa o cana de ceai cald.
Pofta buna!
Reteta Far breton, un flan de prune uscate a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Alte retete cu prune uscate gasiti aici:
Tarta cu prune uscate,
Prajitura cu fructe festiva
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti