Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de da
Orezul spalat si ales cu grija se pune la fiert in apa timp de 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se pune din nou la fiert, dar de data aceasta in lapte cu zahar vanilat. Spre sfarsitul fierberii se adauga zahar dupa gust, putina sare, se amesteca si se lasa la racit. Se aranjeaza jumatate din cantitatea de orez pe un platou rotund, se presara deasupra fructele, se pune cealalta jumatate de orez si se orneaza cu frisca.
Se serveste rece.
Alte retete:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Placinta cu dovleac
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj