Fursecuri cu vin rosu

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 250g zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite scortisoara
  • 280g margarina(rama)
  • 2 linguri vin rosu
  • glazura de ciocolata
  • nuci macinate
  • dulceata de capsuni

Mod de preparare

Se cerne faina si apoi se aduga praful de copt, zaharul, cacao, scortisoara, margarina, 1ou si vinul. Se face un aluat care se tine la rece cc 30.minute

Se intinde apoi subtire si cu un paharel se taie forme care se coc la 180 grade 10 minute .

Se lasa sa se raceasca si apoi se ung cu dulceata si se lipesc cite 2.Marginile se dau prin glazura de ciocolata(in prealabil topita) si apoi prin nucile macinate.

se pastreaza in doza cu capac ca sa se inmoaie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca