Gelee de vin

Se pune 300 gr. de zahar cu un litru de vin alb bun, intr-o cratita, pe marginea focului, pana se topeste zaharul. Se adauga 10 foi de gelatina topite

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. de zahar
  • un litru de vin alb bun
  • 10 foi de gelatina

Mod de preparare

Se pune 300 gr. de zahar cu un litru de vin alb bun, intr-o cratita, pe marginea focului, pana se topeste zaharul. Se adauga 10 foi de gelatina topite cu putina apa fierbinte. Se impinge cratita cu totul pe foc, si cand incepe sa clocoteasca, se trage iar pe marginea aragazului si se lasa 15 minute. Se strecoara apoi printr-un servet, se toarna in forma si se lasa la rece sa se intareasca. Inainte de a rasturna, se introduce o clipa forma in apa fierbinte.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa